Bereikbaarheid binnenstad

© Binnenstad Ondernemers Federatie
Lijn 17 op de Groenmarkt. Door werkzaamheden aan de brug bij de Noordwal/Veenkade zal de tram langere tijd deze halte niet meer aandoen.
[Klik op de afbeelding voor groter]

Het onderwerp �bereikbaarheid� blijft de aandacht houden van de BOF. Het zal een ieder niet zijn ontgaan dat de Bosbrug eruit gaat per begin januari 2013. De BOF is hierover op permanente basis in gesprek met de gemeente en houdt haar nauwlettende vinger aan de pols als het hierbij om de belangen van de ondernemers in de binnenstad gaat.

Nieuwsbrief BOF - december 2012

De werkzaamheden zullen een enorme impact gaan hebben op de bereikbaarheid van dit deel van de binnenstad. De BOF zal toe blijven zien op de voortgang en heeft zich hard gemaakt voor een snellere oplevering / openstelling van de nieuwe brug dan in eerste instantie werd gecommuniceerd. Inmiddels is deze wens door de gemeente Den Haag meegegeven aan de uitvoerder.

Daarnaast zijn de werkzaamheden dus ook gestart op de Veenkade (VAB). Wilt u hier ook het laatste nieuws volgen, houd dan de website dan ook goed in de gaten. Over beide projecten zal de BOF u blijvend informeren.

Meer informatie in onze dossiers:

BOF nieuwsbrief 12
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van december 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van december 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief