HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIERS � Folders e.d. CWO-info Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Contact DATABASE
COLLECTIEVE
WINKEL-
ONTZEGGING
Terug
terug Binnenstadzaken in h... terug Nieuwsarchief binnen... terug Nieuwsoverzicht 2010 terug Festival zoekt uw ru...

Festival zoekt uw ruimte!

Op 13 april start de kaartverkoop van alweer de vierde editie van Festival Classique. In hartje Den Haag is het van 18 t/m 20 juni genieten van klassieke muziek op hoog niveau. Daarnaast komt Festival Classique met een nieuwe concertserie: Het Huismerk.

Het Huismerk is een reeks concerten op ongebruikelijke locaties in Den Haag. Dezelfde kwaliteit als een normaal concert maar dan voor een lage prijs van slechts � 4,99.
Festival Classique bezuinigt hiermee op de verpakking, maar niet op de inhoud! Festival Classique is voor deze nieuwe reeks concerten op zoek naar locaties.

Festival Classique roept iedereen in Den Haag die het festival een warm hart toedraagt op, om een ruimte ter beschikking te stellen zoals huiskamers, winkels, bedrijfskantines, parkeergarages of leegstaande kantoorpanden.

Het Huismerk staat voor geen fratsen, alleen muziek. Dus geen presentator, geen programmavel en geen catering maar wel prachtige muziek gespeeld door professionele musici.
Met de zogenaamde Huismerk-spaarkaart krijgt de bezoeker bij ieder concert een stempel. Bij een volle spaarkaart is het laatste concert gratis.

Wilt u uw ruimte beschikbaar stellen of weet u een locatie die voldoet aan onderstaande voorwaarden? Wie weet vindt er dan bij u binnenkort een uniek concert plaats!

Voorwaarden