HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIERS � Folders e.d. CWO-info Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Contact DATABASE
COLLECTIEVE
WINKEL-
ONTZEGGING
Terug
terug Binnenstadzaken in h... terug Nieuwsarchief binnen... terug Nieuwsoverzicht 2010 terug �En nou is �ie al st...

�En nou is �ie al stuk....�

Binnenstad Ondernemers Federatie
Nog geen twee maanden nadat wethouder Rabin Baldewsingh van milieu dit fraaie openbare toilet opende op het Buitenhof is het weer gedaan met de sanitaire pret. De verlichting wenkt nog aanlokkelijk, maar is bedrieglijk: de muntinworp is stuk: mogelijk door de actie van een Japanner, die in hoge nood zonder nadenken een Yen door de gleuf wrikte, of door een sloopactie van aangeschoten uitgaanspubliek.
Binnenstad Ondernemers Federatie

We weten het niet. Wel weten we dat dergelijk straatmeubilair waar elektronica in zit verwerkt, heel kwetsbaar is.

Het is jammer dat niet is gekozen voor beheer door aangrenzende Biesieklette. Dat zou het functioneren beslist ten goede zijn gekomen en tevens hadden mensen zich zonder gedoe met muntstukken brilwaarts kunnen begeven.Het vervangen van deze kwetsbare gleuf schijnt complexer te zijn dan dat van een driewegklep in een cv-ketel. En mocht het ooit lukken, dan is natuurlijk de vraag hoe lang het blijft werken. Maar van een apparaat waarvan de vervanging van ��n onderdeel zo�n langdurig verhaal is, kun je je afvragen, of het ooit wel wat kan worden.


BOF-BulletinHier kunt u BOF-Bulletin 59 uit 2010 downloaden als pdf-bestand.