HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIER VCP � Folders e.d. CWO-info Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Contact DATABASE
COLLECTIEVE
WINKEL-
ONTZEGGING
Terug
terug Home terug Het BOF-Kernteam terug Bernard Felix
Binnenstad Ondernemers Federatie
BESTUUR: SECRETARIS

Bernard Felix

Sinds 1978 is Bernard Felix werkzaam in de Haagse binnenstad. Van 1978 tot 1991 was hij Directeur van Hotel des Indes en via die functie ook bezig met de belangen van het bedrijfsleven in Den Haag. Deelname aan verschillende werkgroepen en besturen van VVV, Stichting Toerisme, Koninklijke Horeca Nederland, Kamer van Koophandel etcetera behoorde tot de dagelijkse werkzaamheden.

Op enig moment heeft er een gesprek plaatsgevonden met de toenmalige Voorzitter van de Stichting Binnenstad en dat heeft geresulteerd in een Brainstorm-bijeenkomst in Hotel des Indes tussen vele geledingen van het toeristisch en cultureel product Den Haag, waarbij men elkaar �vond� en er in toenemende mate sprake was van het afstemmen van belangen. Bernard Felix heeft van dat moment af een aantal jaren in het Bestuur van de Stichting Binnenstad gezeten.

Van 1991 tot 2005 was Bernard C.E.O. van de Swiss Leisure Group in Nederland en Engeland en adviseerde hij projecten in Zwitserland, de Verenigde Staten en verscheidene andere landen op het gebied van vrijetijdsbesteding en gastvrijheid, hotels en casino�s.
De daaruit voortvloeiende expertise werd en wordt veelvuldig losgelaten op Haagse �zaken�. Ook in de afgelopen 15 jaar werden vele deelnames aan werkgroepen en besturen ingevuld; het voorzitterschap van de Ondernemersvereniging Pleinkwartier en het lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van de Binnenstad Ondernemers Federatie alsmede een adviseurschap namens de BOF in de nieuwe Stichting Marketing Haagse Binnenstad worden als zeer belangrijk ervaren.

Momenteel is Bernard werkzaam als Directeur van de Vereniging Avenue Culinaire en tracht de mooiste Haagse Gracht op culinair gebied nieuw leven in te blazen.

BOF - Den HaagStuur een bericht naar Bernard Felix