HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIERS � Folders e.d. CWO-info Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Contact DATABASE
COLLECTIEVE
WINKEL-
ONTZEGGING
Terug
terug Home terug Het BOF-Kernteam terug Bart Kat
Binnenstad Ondernemers Federatie
BESTUUR: PENNINGMEESTER

Bart Kat

Behalve penningmeester van de Binnenstad Ondernemers Federatie is Bart Kat lid van de Stuurgroep de Schone Stad en van de daartoe behorende werkgroepen Afval en Hanging Baskets. Hij neemt deel aan het Haagsche koepeloverleg.

Bart Kat (69 jr.) runt samen met zijn vrouw Rita Ballemaker Rietjetoe vof, een handel in klein antiek en curiosa aan het Noordeinde in den Haag. Hij is sinds 16 mei 2002 respectievelijk Voorzitter en Secretaris van de Buurtschap Noordeinde en houdt zich in het bijzonder bezig met de promotie van het Noordeinde en de overheidskontakten.

Na zijn werktuigbouwkundige opleiding aan de HTS te Amsterdam heeft hij een carri�re opgebouwd in de industri�le marketing communicatie en de Tentoonstellingsbouw, bij VMF Stork-Werkspoor, de Borg Warner Corp. USA, de Groep Technisch Installatie GTI en bij verschillende grotere en kleinere Reclamebureaus. De laatste 20 jaar werkte hij als manager Tentoonstellingsbouw bij de Rijksvoorlichtingsdienst en tot zijn pensioen als Directeur bij MACI Consult bv.

Kat was 23 jaar gemeenteraadslid, de laatste 8 jaar fractievoorzitter van de VVD in Wateringen.

BOF - Den HaagStuur een bericht naar Bart Kat