© Binnenstad Ondernemers Federatie

Nieuws van de politie

Een vaste rubriek zal vanaf deze editie Nieuws van de politie� gaan worden. Aandacht voor veiligheid staat centraal, en dan meer specifiek gericht op de veiligheid van de ondernemer.

Nieuwsbrief BOF - oktober 2012

Op 8 oktober jl is de �Week van de Veiligheid� gestart. Doel van de week is om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen en iedereen bewust te maken van zijn eigen rol en verantwoordelijkheden.

© Binnenstad Ondernemers Federatie

Gedurende de Week van de Veiligheid organiseren diverse branche- en koepelorganisaties activiteiten om ondernemers en werknemers te stimuleren met het thema veiligheid aan de slag te gaan. Organisaties zoals MKB Nederland, Koninklijke Horeca Nederland organiseren diverse activiteiten voor ondernemers.
 

Daarnaast kan elke ondernemer � vaak zelfs gratis � terecht bij de KvK of het HBD voor overvaltrainingen, een gratis veiligheidscheck of het maken van veiligheidsplannen voor de winkel. Daarnaast is het OM bij voldoende interesse bereid op een dergelijke sessie ook een keer langs te komen en hun kant van het verhaal te vertellen.

BOF nieuwsbrief 10
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van oktober 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van oktober 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief Terug