HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIERS � Folders e.d. Adressen Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Redactie Contact Meer contact Terug
terug Binnenstadzaken in h... terug Nieuwsarchief binnen... terug Nieuwsoverzicht 2010 terug Portofoontest succes...
De herrieschoppende dames. De Bijenkorfbeveiligers trekken het niet en roepen hulp in van �omliggende� beveiligingsbedrijven.
 

Portofoontest succesvol

Binnenstad Ondernemers Federatie

Beveiligers in de binnenstad hebben een portofoon, waarmee ze bij grotere calamiteiten collega�s van omliggende bedrijven kunnen oproepen, ongeacht van welke firma ze zijn. Dinsdag 23 november werd dit systeem op de proef gesteld, toen in De Bijenkorf twee betrapte stelende Wassenaarse dames op de herenafdeling (!!!) dusdanig kabaal maakten, dat deze portofoon moest worden ingezet. Van alle omliggende bedrijven stroomden de beveiligers toe.  

BOF-Bulletin nr. 67 � december 2010
Binnenstad Ondernemers Federatie
De toegestroomde beveiligers van de omliggende bedrijven waren tevoren niet ingelicht.
[Klik op de foto voor groter]

Test geslaagd: want dat was het. De twee dames en enkele �omstanders� zijn lid van de politietoneelvereniging �Dindua�. De beveiligers van de Bijenkorf wisten dat het een oefening betrof, de toegestroomde beveiligers niet. Na een snelle poseersessie begaven die zich dan ook rap terug naar hun werkplek (klik op de foto voor een vergroting).


BOF-BulletinHier kunt u BOF-Bulletin 67 uit 2010 downloaden als pdf-bestand.