Gratis calamiteitenwijzer voor Haagse ondernemers

Binnenstad Ondernemers Federatie

Burgemeester Jozias van Aartsen reikt 20 september in het Haags Historisch Museum de eerste calamiteitenwijzer uit aan de voorzitter van de ondernemersvereniging Pleinkwartier, Maruschka Greven. Deze calamiteitenwijzer is een boekje dat de ondernemer bij de telefoon of kassa kan ophangen. Zo zijn praktische tips bij noodsituaties altijd onder handbereik.

BOF bulletin nr. 64 - september 2010

In de calamiteitenwijzer staan tips over medische noodsituaties, inbraak, diefstal door medewerkers, winkeldiefstal & zakkenrollers, brand, overval en agressie & geweld. De wijzer is een initiatief van de gemeente Den Haag en is samen met politie, brandweer, Hoofdbedrijfschap Detailhandel, Horeca Nederland en het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid ontwikkeld.

Naast deze uitreiking neemt burgemeester Jozias van Aartsen het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen in ontvangst voor het Haagse winkelgebied Pleinkwartier. Het Pleinkwartier krijgt dit certificaat omdat er door gemeente, politie, brandweer en ondernemers hard is gewerkt om de veiligheid te verbeteren.

Datum: 20 september
Locatie: Haags Historisch Museum, Korte Vijverberg 7, Den Haag
Tijdstip: 18.00

BOF bulletin nr. 64
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 64
Download BOF bulletin nr. 64 Of bekijk dit nummer online.