HOME (Actueel) Nieuwsarchief BOF-Bulletin � DOSSIERS � Folders e.d. Adressen Links Disclaimer HOME (actueel) De BOF De Leden Het Kernteam Redactie Contact Meer contact Terug
terug Binnenstadzaken in h... terug Nieuwsarchief binnen... terug Nieuwsoverzicht 2010 terug Binnenstad Express: ...
VOOR AUTOMOBILISTEN VAN �BUITEN�

Binnenstad Express: in 13 minuten van rijksweg naar hartje Den Haag

Het bestaat al langer, maar gezien de verkeersperikelen in de Haagse binnenstad kan het geen kwaad het weer onder de aandacht te brengen: de ov-pendel tussen transferium P+R Hoornwijck (bij knooppunt Ypenburg) en de binnenstad, oftewel de Binnenstad Express.

BOF-Bulletin nr. 61 � april 2010

Willen uw klanten naar uw winkel of bedrijf in het centrum van Den Haag? Laat hen files en VCP-perikelen vermijden en bespaar parkeergeld: parkeer bij het transferium P+R Hoornwijck. Vanaf daar kan men verder met de Binnenstad Express (tram 15). Die brengt uw klanten in 13 minuten naar de Haagse binnenstad. De laatste rit vanuit de Haagse binnenstad naar Hoornwijck vertrekt rond 00.30 uur.
P+R Hoornwijck is vanaf 1 januari 2010 24 uur per dag geopend.
Parkeren + een dagkaart voor het openbaar vervoer voor 4 personen kost:

Het kaartje voor de Binnenstad Express is geldig voor vier personen. Daarnaast kunt u uw auto de hele dag gratis parkeren op vertoon van uw tramkaartje.
In de avond (na 17.00 uur) en het hele weekend kost het kaartje � 2,�. Op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur kost het kaartje � 4,�. Het tramretourtje is geldig op alle tram- en buslijnen van HTM.

Route

Na de afslagen bij het verkeersplein Ypenburg (knooppunt A4/A13) wordt P+R Hoornwijck met verkeersborden aangegeven. Vanaf de A4 (uit beide richtingen) betekent dit: neem bij het knooppunt A4/A13 de afslag Ypenburg/Rijswijk-centrum (afrit 9), volg vervolgens de borden van P+R Hoornwijck.
Vanaf de A13 (uit de richting Rotterdam): neem bij het knooppunt A4/A13 de afslag richting Rijswijk/Den Haag-Zuid (afrit 7), volg daarna de borden P+R Hoornwijck.
P+R Hoornwijck


BOF-BulletinHier kunt u BOF-Bulletin 61 uit 2010 downloaden als pdf-bestand.