Pollers 20 november omhoog

�Voorwerk� VCP: veel afsluitingen

 Binnenstad Ondernemers Federatie
Wegwerkzaamheden in en om Den Haag waren op internet snel op te zoeken op de �RoadManager� van Falk/Andes. Helaas is deze service inmiddels verdwenen.

De maatregelen van het verkeerscirculatieplan (VCP) treden op vrijdag 20 november in werking. Begin november organiseert de gemeente daarom een inloopbijeenkomst waarbij alle inwoners en ondernemers van de binnenstad worden uitgenodigd. U vindt hier diverse informatiestands en de nodige documentatie.

BOF bulletin nr. 55 - oktober 2009

De voorbereidende wegwerkzaamheden kon u snel overzichtelijk op internet opzoeken met een stukje gereedschap van Falk/Andes, te vinden via roadmanager.bof-denhaag.nl. Door met de muis/cursor over de stippen te gaan, waren de gegevens over de wegopbrekingen te vinden. Helaas is deze service niet meer voor handen. Wel is op de site van de gemeente de nodig info te vinden.
De nieuwe pollers worden tot en met begin november op meerdere plekken in de binnenstad geplaatst.
Als �De Put� � de onderdoorgang bij de Parallelweg � weer open gaat, worden de pollers in gebruik genomen is het VCP een feit: 20 november, dus. De bewegwijzering zal dan ook worden aangepast.
In principe staan de pollers altijd omhoog. Tussen 5.00 en 11.30 uur mag bestemmingsverkeer in het autoluwe gebied komen. Tijdens deze tijden zakken de pollers omlaag voor het autoverkeer. Wie buiten deze tijden het gebied in wil, moet een ontheffing aanvragen.

BOF bulletin nr. 55
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 55
Download BOF bulletin nr. 55 Of bekijk dit nummer online.