Binnenstad Ondernemers Federatie
De uitbater van deze horecagelegenheid op de hoek van de Nieuwstraat en de Dagelijkse Groenmarkt zal dit gemeenteaanbod waarschijnlijk met beide handen aangrijpen.

Schone gevels voor � 50,� per jaar

Samen met u wil de gemeente Den Haag de overlast van graffiti en illegaal plakwerk tegen gaan. Aan alle pandeigenaren en winkeliers in stadsdeel centrum biedt de gemeente hiervoor een speciaal graffiti schoonmaakabonnement aan.

BOF bulletin nr. 46 - oktober 2008

Bij deelname aan de regeling verwijdert een gecertificeerd schoonmaakbedrijf graffiti en illegaal plakwerk van uw pand. Binnen twee werkdagen na melding is uw gevel weer schoon. Onbeperkt en zonder extra kosten.
Winkeliersverenigingen kunnen zich collectief aanmelden voor de graffiti schoonmaakregeling. Huurders die mee willen doen, moeten eerst schriftelijke toestemming aan de eigenaar vragen.

De overeenkomst

De gemeente draagt het grootste deel van de kosten voor het schoonmaken van de panden. Aan pandeigenaren wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd. Deze vergoeding is afhankelijk van de breedte van het pand. Panden die niet breder zijn dan 10 meter betalen � 50,� per jaar. Voor panden tussen de 10 en 25 meter breed geldt een vergoeding van � 75,� en panden groter dan 25 meter betalen �150,� per jaar.
 

Het Meldpunt Graffiti is tijdens kantooruren bereikbaar via 070 � 353 46 05.

BOF bulletin nr. 46
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 46
Download BOF bulletin nr. 46 Of bekijk dit nummer online.