Maarten Hinloopen wint de �Bofferd�

 Binnenstad Ondernemers Federatie
Een vergulde Maarten Hinloopen met de Bofferd. Om te voorkomen dat deze van zijn voetstuk valt houdt BOF-voorzitter en Bijenkorfbedrijfsleider Eric van den Elshout dit nog even apart voor hem vast.

De Bofferd � de prijs voor iemand die zich het afgelopen jaar in het bijzonder heeft ingezet voor de binnenstad van Den Haag � is uitgereikt aan horeca-ondernemer aan de Grote Markt: Maarten Hinloopen.

BOF bulletin nr. 45 - juli 2008

Maarten heeft deze prijs gekregen omdat hij aan de wieg stond van de ontwikkeling van de Grote Markt tot horecaplein, omdat hij zich sterk maakte voor het versieren van bouwschuttingen en omdat hij betrokken was bij diverse projecten op de Grote Markt, zoals het aanlichten van panden, de plaatsing van een ondergrondse afvalcontainer en een verzinkbaar stadsurinoir.

Pophotspot

Maar de belangrijkste reden om Maarten met de Bofferd te eren is het feit dat hij er met de Stichting Evenementen Grote Markt voor heeft gezorgd dat het podium op de Grote Markt Pophotspot van Den Haag is geworden: met het organiseren van concerten in het kader van Pure Jazz, KoninginneNach en Beatstad zorgt hij voor extra promotie en een extra toestroom van bezoekers naar de binnenstad van Den Haag.
De andere genomineerden voor de prijs, Melvin Chang (ondernemer van Chinees/Indisch Restaurant Lung Fung en bestuurder van Stichting China Town en Winkeliersvereniging Boekhorststraat) en Paul van Min (gemeente, Keurmerk Veilig Ondernemen) kregen lovende woorden van voorzitter Eric van den Elshout en werden eervol bedankt met de speciale BOF Presse Papier.

BOF bulletin nr. 45
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 45
Download BOF bulletin nr. 45 Of bekijk dit nummer online.