ę Binnenstad Ondernemers Federatie
De modeshow in de Grote Marktstraat tijdens de Shoppingnight van 21 juni vorig jaar. Als de winkeliers hun beste beentje voorzetten kan het ook op 19 juni van dit jaar weer een reuzesucces worden.

Alle ogen gericht op de tweede ´┐ŻWinkelnach´┐Ż

Winkelen in Den Haag
wordt weer een feest!

ę Binnenstad Ondernemers Federatie

Van 14 t/m 29 juni 2008 is Den Haag het winkelwalhalla van Nederland. Dan organiseert The Hague Festivals het MasterCard Shopping Festival Den Haag. Tijdens dit evenement staat de binnenstad twee weken lang in het teken van shoppen, gezelligheid en spektakel. Met de ShoppingNight als ´┐Żtraditioneel´┐Ż hoogtepunt.

BOF bulletin nr. 44 - mei 2008

Tijdens de ShoppingNight zijn de winkels in de binnenstad van Den Haag voor een keer tot 00.00 uur ´┐Żs nachts open. Verleden jaar trok dit al zo´┐Żn 50.000 winkelende mensen naar de stad en dit jaar zullen dat er alleen maar meer worden. De ShoppingNight belooft immers nog grootser, meeslepender en spectaculairder te worden. Voor de toekomst kan dit evenement uitgroeien tot een landelijk icoon voor het shoppen tot middernacht.
Mede door alle kortingsacties van de winkeliers was de drukte in de Binnenstad vorig jaar rond 23.00 uur gelijk aan een de drukte op een reguliere koopavond om 20.00 uur. Enkele grootwinkelbedrijven hadden een zozeer drukke avond dat om 00.30 uur de laatste klanten pas konden afrekenen.
Als winkelier is dit een prima kans om uw klanten nog beter aan u te binden.

Voordeelvouchers

Naast de ShoppingNight is het twee weken feest bij de winkels in Den Haag. Zo krijgt iedereen bij elke besteding van ´┐Ż 50,- of meer met een MasterCard creditcard een speciale Voordeel voucher cadeau. Met deze voucher genieten uw klanten in de Haagse binnenstad van leuke voordelen en verrassende traktaties. Bovendien maakt men kans op een geheel verzorgd droomweekend in een luxe hotel t.w.v. ´┐Ż 600,-!

Doe mee en win!

Als winkelier mag u het MasterCard Shopping Festival niet missen. En dit jaar hebben we ook nog een bijzonder extraatje voor u. U maakt namelijk kans op leuke prijzen. Meedoen is simpel. Natuurlijk betalen zoveel mogelijk mensen in uw winkel met een MasterCard creditcard. Daarnaast zorgt u dat uw winkel mooi is aangekleed met alle beschikbare materialen of u maakt hem extra bijzonder met alles wat u zelf nog verzint. Een van onze mysteryshoppers komt langs en beoordeelt uw winkel op originaliteit en aankleding.
De twee meest opvallende winkels winnen de hoofdprijs, kaartjes voor de finale en de halve finale van het EK in Wenen inclusief vervoer, de nummers 3 t/m 7 winnen de bonus van ´┐Ż 250,- waar u uw personeel bijvoorbeeld eens lekker van mee uit eten kunt nemen.

Voordelen

Als winkelier in de binnenstad van Den Haag doet u natuurlijk mee met dit fantastische festival. Hieronder vindt u alle voordelen nog eens op een rij:

Uw klanten merken eenvoudig dat u meedoet aan het MasterCard Shopping Festival. U krijgt van ons immers een aantal opvallende materialen. Zo kunt u uw winkel versieren met:

Profiteer dus van heel veel voordeel voor u en uw klanten en doe mee met het MasterCard Shopping Festival Den Haag. Het MasterCard promotieteam komt begin juni bij u langs met de handige toolkit en alle informatie.

BOF bulletin nr. 44
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 44
Download BOF bulletin nr. 44 Of bekijk dit nummer online.