Anna Paulownastraat - Prinsestraat �op z�n VCP�s�

 Binnenstad Ondernemers Federatie
Sjaak Bral en Cesar Zuiderwijk onderweg langs de VCP-route op een gure herfstdag in de open cabrio van Ben van der Sman.

Voor Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) is het nu nog slechts een paar honderd meter rijden vanuit de Hogewal-Anna Paulownastraat naar zijn huis aan de Prinsestraat. Als in 2009 het Verkeers Circulatie Plan werkelijkheid is geworden, zal hij een omweg van vijf kilometer moeten rijden. Reden voor anti-VCP activist en gitaarimporteur Ben van der Sman de aanvankelijke VCP-voorstander Sjaak Bral eens uit te nodigen dit ritje te maken in zijn cabrio op een toepasselijk sombere regenachtige herfstdag.

Na een kilometerslange rit houdt Bral het voor gezien. Hij stapt uit met de conclusie dit is een �Verkeerd Circulatie Plan� en vervolgt te voet zijn weg.
Het televisiefragment is uitgezonden in het RTVwest-programma �Qwesti van Zaken� op zaterdag 9 en zondag 10 december. Het programma en het fragment zijn ook online te bekijken. Ook op deze site (zie de links hieronder), zolang Google niet ingrijpt tenminste...