Copy

Nieuwe website BOF

Nieuwsbrief BOF

De BOF beschikt sinds deze week over een nieuwe website. Alle informatie is gerestyled en het medium moet nog meer uitgroeien tot informatieverschaffer voor de ondernemers is de Haagse binnenstad.


Bedelaars, straatmuzikanten en colporteurs

Nieuwsbrief BOF

De BIZ City Center hield dinsdagavond jl een bijeenkomst betreffende het bovengenoemde vraagstuk. De avond werd goed bezocht, o.a. door vertegenwoordigers vanuit de Haagse politiek. Doelstelling was wederom om met elkaar in debat te gaan, dit met het oog op de nadere behandeling binnen de gemeenteraad.


Bofferd 2012

Nieuwsbrief BOF

De BOF zal de BOFFERD later dit jaar weer gaan uitreiken aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de binnenstad. Inmiddels heeft het Bestuur een nominatielijst en zal zij een eerste selectie gaan maken tijdens de volgende BOF vergadering in september.


Geluiden vanuit de leden

Nieuwsbrief BOF

Enkele maanden geleden is in het BOF Bestuur besloten dat de voorzitter een gespreksronde zal gaan doen met de leden van de BOF. Doelstelling betrof het verder aanhalen van de banden, het inventariseren van de uitdagingen en het kijken wat er speelt in de meest brede zin van het woord.


Stallen fietsen en fietswrakken

Nieuwsbrief BOF

Er gebeurt veel op fietsgebied in de Haagse binnenstad. Nog niet voor iedereen zichtbaar, maar voorbereidingen worden getroffen om hier de komende tijd vele slagen te gaan maken.


Art & Fashion op het Noordeinde

Nieuwsbrief BOF

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2023 vindt in Den Haag voor de 7de keer het Art & Fashion evenement plaats, waarbij het winkelgebied rondom Paleis Noordeinde in het teken staat van mode, kunst en culinair genieten. Een oranje loper van maar liefst 700 meter verbindt de Hoogstraat, de Plaats, de Heulstraat en Het Noordeinde met elkaar.


WIFI in de Haagse Bluf

Nieuwsbrief BOF

Het aanbod van WiFi hotspots zal de komende tijd verder toenemen in de Haagse binnenstad. Er loopt op dit moment een proef, geïnitieerd door de gemeente. Het Winkelgebied Haagsche Bluf heeft hier niet op gewacht en heeft zelf het initiatief genomen.

En verder:

> Resultaten 3de BOF e-mailnieuwsbrief

> Museumnacht Den Haag

> Verbouwing Mauritshuis

> App BuitenBeter (voor vermelding hinderlijke zaken in openbare ruimte)

> KvK Coachpool (professioneel coaching traject voor ondernemers)