Copy

Met gepaste trots presenteert de BOF . . . !

De eerste BOF e-mailnieuwsbrief. Het BOF Bulletin is niet meer. Na tien jaar is besloten te komen tot een digitale versie.


Openingstijden tijdens feestdagen in 2012

De OVGM (als vertegenwoordiger van het grootwinkelbedrijf in de Grote Marktstraat) adviseert de volgende openingstijden tijdens de feestdagen in 2012.


Save the Date voor ShoppingNight

Nieuwsbrief BOF

Op donderdag 14 juni unieke koopjes shoppen tot middernacht.


Korte Vijverberg twee jaar afgesloten

Wie mooi wil worden moet af en toe pijn lijden . . . . De Korte Vijverberg is inmiddels afgesloten voor verkeer. Dit zal een twee jaar gaan duren.


Grote Marktstraat: stand van zaken

Nieuwsbrief BOF

De herinrichting van de Grote Marktstraat is in volle gang. Er wordt druk gebouwd en verbouwd en nieuwe ontwikkelingen staan op stapel.


Stand van zaken van de Collectieve Winkel Ontzegging

Nieuwsbrief BOF

Sinds 1 januari is het project Collectieve Winkel Ontzegging in de Haagse binnenstad geëindigd. Het project is echter niet dood, maar zal nieuw leven worden ingeblazen.


Ondernemers tonen hun gastvrijheid richting de expats

Nieuwsbrief BOF

Op dinsdagmiddag 24 april jl heeft de BOF het voortouw genomen om haar gastvrijheid te tonen richting de vele expats die Den Haag rijk is.


BOF spreekt met Wethouder Peter Smit

Op 26 maart vond een gesprek plaats tussen een afvaardiging van de BOF en Wethouder Smit. De BOF overlegt regelmatig met de bij de binnenstad betrokken wethouders. Op de agenda stonden o.a. de aanleg van de VAB, de opening van de gracht bij de Veenkade, de omleiding van tramlijn 17, stalling van fietsen en fietsroutes. Summier werd nog gesproken over de bedelaarsproblematiek.


En verder:

> Belangrijke data

> BuitenBeter: hinderlijke zaken melden met de smartphone

> Nieuwe interactieve Q-park website

> Nieuwe ondernemer in winkelgebied Het Noordeinde

> Retail2020: Het Nieuwe Winkelen!

> Draadloos internet in de Binnenstad?

> Koninginnedag

> Last van regels of bureaucratie?